Den genomarbetade fake rolex Audemars Piguet Royal Oak

Den genomarbetade fake rolex Audemars Piguet Royal Oak Double Balance Wheel-klockan (debuterade här) var den första tidstycket jag tilldelades SIHH 2016. Audemars Piguet erbjöd en riktigt imponerande uppsättning nya klockor på utställningen och, naturligtvis, dess ikoniska Royal Oak fick mycket uppmärksamhet i form av nya modeller mestadels från hög slut. En av de få nya Royal Oak-klockorna i stål var dock ganska hög i Royal Oak Double Balance Wheel Openworked och, naturligtvis, också i rosa guld med 18 karat.

När jag debuterade den här nya öppna kollektionen av Double Balance Wheel Audemars Piguet Royal Oak med sin nya automatiska rörelse från 3132 kaliber som gjordes internt, hade jag ingen viktig information. Denna information var det mer exakta begreppet "Doublebalance" som Audemars Piguet hade utvecklat för att öka stabiliteten i regleringssystemets prestanda. Audemars Piguet letade efter ett sätt att minska de noggrannhetsreducerande effekterna av en skivstångs naturliga tendens att ändra dess prestanda baserat på en serie variabler. Allt, från det läge där handleden hålls till temperaturen, kan göra små förändringar i driften av balanshjulet, vilket i hög grad kan påverka noggrannheten över tiden.

Den heliga gralen för alla tillverkare av mekanisk klockrörelse är att ha ett absolut fast och perfekt stabilt justeringssystem som inte påverkas av miljövariation. Det är uppenbart att en klocka som bärs på handleden i olika situationer är inte riktigt möjlig, men vad som är möjligt är system som ökar rolex replica hastighetsstabiliteten och därför noggrannhet över tid.

När vi går tillbaka till punkten påstår varumärket att rörelsen 3132 i Audemars Piguet Royal Oak Openworked Double Balance Wheel är 30% mer exakt än liknande rörelser utan systemet. Denna är inte en obetydlig ökning av prestanda och älskare av precision (och Royal Oaks) ) de kommer förmodligen att massa detta vackra koncept. Uppenbarligen kunde Audemars Piguet helt enkelt ha dolt detta nya system i fallet med en klocka eller gjort det synligt endast genom casebacken, men det blev "fullständigt skelett" och visade sin nya rörelse med stolthet och stil.

Den automatiska rörelsen i kaliber 3132 arbetar med 3Hz (21.600 bph) med en 45-timmars kraftreserv. Den 245-delade rörelsen presenteras i en vacker "genombruten" form komplett med en slående rosa guldbalansbro. Det nya rörelsebegreppet är baserat på en "bilateral" rocker-struktur. En central bar (pinion) förbinder balanshjulen med spiralstrukturer. Dessa två balanseringshjul är anslutna, men tekniskt fungerar de oberoende. De "utbyter rolex kopia varandra" (så att säga) med tanken att det enstaka misstagens kompensationer kommer att kompenseras av den andra "verkliga" operationen.